Omaiset entistä tiiviimmin osaksi hoitopalveluasiakkaan arkea

Uuden palvelun avulla omaisille avautuu hoitopalvelujen asiakkaan päiväohjelma ja tietoturvallinen asiointikanava hoitohenkilökuntaan. Helppokäyttöinen Fastroi Omaisviestintä toimii sekä selaimella että kännykkäsovelluksella. Vastaavaa palvelukokonaisuutta ei ole aiemmin ollut saatavilla.

Järjestelmätoimittaja Fastroin uusi Omaisviestintä-palvelu avaa hoitopalvelujen asiakkaan luvalla ajantasaisen päiväohjelman omaisten nähtäville sekä mahdollistaa tietoturvallisen asioinnin hoitohenkilökunnan kanssa. Omaisviestintää voi käyttää helposti sekä selaimella että kännykkäsovelluksella.

Palvelun on ottanut ensimmäisenä käyttöön Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalvelut

“Halusimme ottaa Omaisviestinnän käyttöön mahdollisimman nopeasti. Palvelun avulla voimme helpottaa asiakkaidemme omaisten ja Senioriassistenttiemme välistä viestintää oleellisesti. Se parantaa palvelumme laatua entisestään”, Sisältöä elämään!® hoiva- ja hyvinvointipalveluiden toimitusjohtaja Jari H. Helenius sanoo.
”Palvelu mahdollistaa pääsyn asiakkaamme hyvinvointiin liittyviin tietoihin reaaliajassa vaikka toiselta mantereelta. Ajasta ja paikasta riippumaton viestintä on tärkeätä asiakkaidemme omaisille. Tämän helpompaa tapaa ajantasaisen tiedon saantiin ei ole”, Jari H. Helenius jatkaa.

”Omaisviestinnän varhaiset asiakkuudet todistavat, että ratkaisullemme on todellista kysyntää. Tarpeeseen ei ole ollut aiemmin saatavilla näin kattavaa ja monipuolista ratkaisua, joka on integroitu asiakastietojärjestelmään”, Fastroin toimitusjohtaja Risto Jalovaara sanoo.

Palvelusta hyötyvät sekä hoidettava itse, omaiset että hoivapalvelun tarjoaja. Omaisviestinnän käyttöönotto lisää hoitotoiminnan läpinäkyvyyttä. Lisäksi henkilökunnan työaikaa vapautuu omaisten puhelinsoitoilta hoitotyölle, mikä myös parantaa hoidon laatua.

Palvelun tietoturva on korkealla tasolla. Käyttöönotto edellyttää, että omaisen puhelinnumero löytyy hoivapalveluyrityksen asiakastietokannasta. Omainen kirjautuu palveluun kuukausittain vaihtuvalla PIN-koodilla. Hoivapalvelun tarjoaja määrittää yhteistyössä asiakkaan kanssa, mitä asioita omaiset viestintäkanavan kautta näkevät.
Omaisviestintä on saatavilla kaikissa hoivayksiköissä, palvelutaloissa ja kotihoidossa, jotka käyttävät Fastroin HILKKA-ohjelmistoa. Omaiset voivat ottaa palvelun käyttöön http://www.omaisviestinta.fi -sivustolla.

Omaisviestintä-sovellus on saatavilla Android-käyttöjärjestelmälle ja pian myös iOS-laitteisiin.

Lisätietoja:
Risto Jalovaara
Toimitusjohtaja, Fastroi Oy
050 603 57
risto.jalovaara@fastroi.fi

Jari Helenius
Toimitusjohtaja, Sisältöä elämään! hoiva- ja hyvinvointipalvelut®
050 341 6042
jari.helenius@sisaltoaelamaan.fi


Fastroi Oy
Fastroi on innovatiivinen järjestelmätoimittaja, joka tuottaa langattomia tiedonkeruuratkaisuja hoiva-alan ja asumispalvelujen toiminnanohjaukseen. Yrityksen tuotteet edustavat alan kärkiosaamista, jonka perustana on henkilöstön laaja kokemus avoimen lähdekoodin, langattoman teknologian sekä paikkatiedon hyödyntämisestä. Vuonna 2003 perustetun Fastroin toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Joensuussa ja Espoossa. Lisätietoja fastroi.fi.