Johtoryhmä

Karismamme syntyy osuvista näkemyksistämme sekä aidosta kiinnostuksestamme ihmisten toisistaan huolehtimiseen.

Risto Jalovaara

toimitusjohtaja

osakas, toimitusjohtaja, perustaja

KTM

Risto on Fastroin yrittäjäosakas ja ollut yrityksen toiminnassa mukana sen perustamisesta saakka. Hän vastaa Fastroin liiketoiminnan kehittämisestä sekä strategisesta johtamisesta yhteistyössä johtoryhmän sekä hallituksen kanssa. Ennen Fastroille siirtymistä Risto toimi Arbonaut Oy:n toimitusjohtajana ja sitä ennen Joensuun Puhelimella myynnin johtotehtävissä.
Risto on innokas urheilukalastaja sekä metsästäjä ja viettää vapaa-aikaansa luonnossa sekä erilaisten liikuntaharrastusten parissa.

Jussi Ahtiainen

talousjohtaja

talousjohtaja

KTM

Jussilla on yli kymmenen vuoden kattava kokemus sosiaalialan palveluntarjoajien dokumentointitarpeista Nappula-asiakastietojärjestelmän puitteissa. Hän vastaa Nappula -liiketoiminnan kehittämisestä ja toimii Fastroin talousjohtajana.

 

Mikko Väänänen

tuotantojohtaja

tuotantojohtaja

Tietotekniikan insinööri

Mikko on ollut yhtiön palveluksessa vuodesta 2010 ja vastaa ohjelmistojen tuotannosta, tuotteiden elinkaaren hallinnasta ja käyttöpalveluista Fastroilla.

Arto Piironen

teknologiajohtaja

teknologiajohtaja

Filosofian tohtori (Fysiikka)

Artolla on yli 10 vuoden kokemus ohjelmistokehityksestä monilla eri aloilla, kuten tieteellisessä tutkimuksessa, teollisissa sovelluksissa ja web-kehityksessä.

Johanna Tanninen

markkinointi- ja viestintäjohtaja

markkinointi- ja henkilöstöjohtaja

Tradenomi

Johanna tuli yhtiön palvelukseen elokuussa 2016. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus johtavien yritysten markkinointi- ja PR-tehtävistä eri toimialoilla, kuten rakennus- ja ohjelmistoliiketoiminnassa sekä kotimaassa että kansainvälisillä markkinoilla (Blancco).

Vapaa-aikaa Johanna viettää perheen kanssa, tyttöjunioreiden lentopallovalmentajana Joen Jujussa tai itse urheillen.

Mika Sipilä 

myyntijohtaja

 

myyntijohtaja

Diplomi-insinööri

Mika aloitti Fastroin palveluksessa maaliskuussa 2017. Hänellä on lähes 20 vuoden kokemus tietoliikenne- ja toiminnanohjausjärjestelmien ratkaisumyynnistä, joista viimeiset 8 vuotta hän on toiminut liiketoiminnan ja myynnin johtotehtävissä.

Mikan vapaa-aika kuluu perheen harrastusten parissa ja aika usein hän itsekin löytyy eri urheiluareenoilta joko pelaamasta tai jännittämässä katsomon puolella.