Johtoryhmä

Karismamme syntyy osuvista näkemyksistämme sekä aidosta kiinnostuksestamme ihmisten toisistaan huolehtimiseen.

Risto Jalovaara

toimitusjohtaja

osakas, toimitusjohtaja, perustaja

KTM

Risto on Fastroin yrittäjäosakas ja ollut yrityksen toiminnassa mukana sen perustamisesta saakka. Hän vastaa Fastroin liiketoiminnan kehittämisestä sekä strategisesta johtamisesta yhteistyössä johtoryhmän sekä hallituksen kanssa. Ennen Fastroille siirtymistä Risto toimi Arbonaut Oy:n toimitusjohtajana ja sitä ennen Joensuun Puhelimella myynnin johtotehtävissä.
Risto on innokas urheilukalastaja sekä metsästäjä ja viettää vapaa-aikaansa luonnossa sekä erilaisten liikuntaharrastusten parissa.

Jussi Ahtiainen

operatiivinen johtaja

operatiivinen johtaja

KTM

Jussilla on yli kymmenen vuoden kattava kokemus sosiaalialan palveluntarjoajien dokumentointitarpeista Nappula-asiakastietojärjestelmän puitteissa. Hän vastaa mm. Nappula-liiketoiminnan kehittämisestä ja toimii toimitusjohtajan sijaisena.

 

Johanna Tanninen

markkinointi- ja viestintäjohtaja

markkinointi- ja viestintäjohtaja

Tradenomi

Johanna tuli yhtiön palvelukseen elokuussa 2016. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus johtavien yritysten markkinointi- ja PR-tehtävistä eri toimialoilla, kuten rakennus- ja ohjelmistoliiketoiminnassa sekä kotimaassa että kansainvälisillä markkinoilla (Blancco).

Vapaa-aikaa Johanna viettää perheen kanssa, tyttöjunioreiden lentopallovalmentajana Joen Jujussa tai itse urheillen.

Mika Sipilä 

myyntijohtaja

 

myyntijohtaja

Diplomi-insinööri

Mika aloitti Fastroin palveluksessa maaliskuussa 2017. Hänellä on lähes 20 vuoden kokemus tietoliikenne- ja toiminnanohjausjärjestelmien ratkaisumyynnistä, joista viimeiset 8 vuotta hän on toiminut liiketoiminnan ja myynnin johtotehtävissä.

Mikan vapaa-aika kuluu perheen harrastusten parissa ja aika usein hän itsekin löytyy eri urheiluareenoilta joko pelaamasta tai jännittämässä katsomon puolella.

Mervi Hyvärinen-Saarelainen

tuotekehitysjohtaja

tuotejohtaja

KTM, TtK

Mervi aloitti Fastroin palveluksessa keväällä 2019. Hän vastaa uusien tuotteiden tuotekehityksestä sekä uuden Hilkka-tuotteen jatkokehityksestä ja uudistamisesta. Ennen Fastroille siirtymistä Mervi on toiminut monipuolisissa liiketoiminnan johtamis- ja kehittämistehtävissä IT-alalla.

Mervi harrastaa liikuntaa, luontoa ja lukemista. Hän on myös ikuinen opiskelija. Tällä hetkellä meneillään on väestön terveyden edistämisen maisteriopinnot Itä-Suomen yliopistossa.