Hallitus

Karismamme syntyy osuvista näkemyksistämme sekä aidosta kiinnostuksestamme ihmisten toisistaan huolehtimiseen.

Risto Jalovaara

toimitusjohtaja

osakas, toimitusjohtaja, perustaja

KTM

Risto on Fastroin yrittäjäosakas ja ollut yrityksen toiminnassa mukana sen perustamisesta saakka. Hän vastaa Fastroin liiketoiminnan kehittämisestä sekä strategisesta johtamisesta yhteistyössä johtoryhmän sekä hallituksen kanssa. Ennen Fastroille siirtymistä Risto toimi Arbonaut Oy:n toimitusjohtajana ja sitä ennen Joensuun Puhelimella myynnin johtotehtävissä.
Risto on innokas urheilukalastaja sekä metsästäjä ja viettää vapaa-aikaansa luonnossa sekä erilaisten liikuntaharrastusten parissa.

Matti Kurki

hallituksen puheenjohtaja

osakas, hallituksen puheenjohtaja

PhD, eMBA, dosentti

Matilla on pitkä tausta vaativien tutkimus- ja hallintotehtävien hoitamisesta ICT-alalla. Hän on työskennellyt mm. yliopistoissa, Teknologian tutkimuskeskuksessa, VTT Oy:ssä, sekä CERNissä, Euroopan hiukkasfysiikan tutkimuskeskuksessa.

Matti on myös johtanut useita tietotekniikka- ja ohjelmistoyrityksiä (mm. toimitusjohtajana mm. Nethawk Oy:ssa). Tällä hetkellä hän on osakkaana ja yhtiökumppanina yli viidessä eri yrityksessä, jotka työllistävät yhteensä yli 200 henkilöä.

Ukko Lappalainen

hallituksen jäsen

hallituksen jäsen

DI, MBA

Ukko aloitti hallituksessa keväällä 2012 tukemaan Fastroin kasvua ja kehittymistä. Päätyönään hän on Nokian liiketoiminnan kehittämisestä ja kumppanuuksista vastaava johtaja. Tätä ennen hän on toiminut Nokialla useissa myynnin ja liiketoiminnan johtotehtävissä. Vapaa-aikanaan Ukko lukee ja harrastaa liikuntaa, erityisesti hiihtoa ja pallopelejä.

Ilpo Kettunen

hallituksen jäsen, teknologiajohtaja

osakas, hallituksen jäsen, teknologiajohtaja

Ilpo on ollut mukana Fastroin toiminnassa yrityksen perustamisesta lähtien. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus ohjelmistokehityksestä ja yli 15 vuoden kokemus ohjelmistokehityksen johtotehtävistä.

Jyrki Saarinen

hallituksen jäsen

hallituksen jäsen

TkT, MBA

Jyrki on tukemassa Fastroin kansainvälistymistä ja toimii Itä-Suomen yliopiston professorina. Ennen paluutaan Suomeen hän johti perustamansa yrityksen Heptagonin Pohjois-Amerikan liiketoimintoja sekä koko konsernin liiketoiminnan kehittämistä ja strategista myyntiä. Jyrki on ahkera vaikuttaja niin vapaa-ajan kuin työelämän järjestöissäkin. Hän on gourmet-ruuan, hyvän kirjallisuuden ja elokuvien ystävä sekä aktiivisesti liikuntaa harrastava kuntoilija.