Me olemme Fastroi

Loppupeleissä kaiken takana ovat kuitenkin ihmiset – me fastikset.

Fastroi on innovatiivinen järjestelmätoimittaja, joka tuottaa asiakastiedon hallinnan sekä toiminnanohjauksen ratkaisuja asumispalvelujen sekä kotihoidon toimijoiden käyttöön sosiaali- ja terveystoimialalle.
Huolenpidon ja välittämisen ympärille nivoutunut yhteishenkemme luo vankan perustan koko yrityksemme laatutyölle ja toiminnalle. Loppupeleissä kaiken takana ovat kuitenkin ihmiset – me fastikset.

Tällä hetkellä työllistämme yli 50 ohjelmistoalan ammattilaista. Viime vuosina liiketoimintamme kehitys on ollut nousujohteinen, ja meidät on palkittu muun muassa Pohjois-Karjalan vahvimpana yrityksenä v. 2014.
Tämän lisäksi olemme olleet jo viitenä vuonna Suomen nopeimmin kasvavien teknologiayritysten Technology Fast 50 -listalla. Valtaosa henkilöstöstämme työskentelee Joensuussa, mutta tämän lisäksi meillä on toimistot myös Tampereella ja Vantaalla.

 

Työtä tärkeiden asioiden eteen

Haluamme tarjota ratkaisuja, joilla hoito- ja sosiaalityön suunnittelu, raportointi, tiedonkeruu ja analysointi, asiakastietojen järjestely sekä resurssienhallinta jouhevoituvat. Olemme toimittaneet järjestelmäratkaisuja niin yksityiselle kuin julkisellekin sektorille yli kymmenen vuoden ajan, ja olemme ylpeitä saadessamme todeta, että olemme selvittäneet monien työpaikkojen pullonkauloja älykkäillä ratkaisuillamme.

Tulokset ovat johtaneet muun muassa vähentyneisiin virheisiin, stressittömämpiin työpäiviin ja parempaan ajanhallintaa. Ja mikä tärkeintä, ratkaisujemme ansiosta kaikille aina työnjohdosta asiakkaisiin jää enemmän aikaa niille tärkeämmille asioille – toisista huolehtimiselle.

Arvomme

Toimimme asiakaslähtöisesti

Tuotteemme on toteutettu alusta alkaen yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Yhteistyö on edesauttanut tavoitteitamme kehittää ratkaisuja, jotka tukisivat mahdollisimman hyvin asiakkaidemme yksilöllisiä liiketoimintaprosesseja sekä toimintaa kentällä ja toimistolla – kaikkea sitä, mikä tekee toisista ihmisistä huolehtimisesta helpompaa.

Tuotamme laadukkaita palveluita

Päivitämme jatkuvasti osaamistamme, että pystymme ratkaisemaan asiakkaidemme ongelmat nyt ja tulevaisuudessa.

Käytössämme on ISO 9001 ja ISO 14001 -johtamisjärjestelmät, jotka toimivat takeina yrityksemme kustannustehokkaasta toiminnasta, hyvästä riskienhallinnasta ja  ympäristövaikutukset huomioivasta työskentelystä.

Teemme tulosta

Tuloksellisuus merkitsee meille sekä omien että asiakkaidemme työprosessien sujuvaa hallintaa. Tuotamme asiakkaillemme kustannustehokkaita ratkaisuja ja autamme heitä saavuttamaan omat tulostavoitteensa.

Haluamme, että ratkaisujemme hyödyt näkyvät konkreettisesti hoitotyön laadussa ja tehtäviin kuluvassa ajassa. Ennen kaikkea toivomme, että tulokset näkyvät hoitotyöhön jäävissä tunneissa ja työntekijöiden ja johdon resursseissa.

Henkilöstön hyvinvointi

Uskomme, että hyvinvoiva henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara. Tahdomme, että toisista välittäminen näkyy voimakkaasti myös oman tiimimme sisällä.