Rekrytering

Grunden för vår hyllade kundservice är vår uppriktiga vilja att hjälpa till.

Fastis-familjen är en sammanhållen arbetsgemenskap som alltid har plats för kompetenta och motiverade människor. Var och en av oss, från administrativ personal till praktikanter, har sin egen personlighet och ger sitt individuella bidrag till vårt team – och det är precis det som gör oss till Fastroi!

Fastroi som arbetsplats

Hit kommer man inte för att bränna sitt ljus i bägge ändar utan för att växa, utvecklas och inspireras tillsammans och framför allt: för att hjälpa.
Hos oss på Fastroi sköter man sitt jobb ordentligt, men utan att bränna sitt ljus i bägge ändar. Vi vill att var och en på vårt företag ska ha möjlighet att växa, utvecklas och inspireras samt framför allt: hjälpa. En välmående arbetsgemenskap är en av våra fyra värderingar – och vi ser till att det också syns vid sidan av allt det andra vi gör!

Lediga jobb

Det finns alltid plats för nya, duktiga personer. Om du tror att du skulle passa in hos oss och känner att du skulle ha något att erbjuda Fastroi Oy, vill vi absolut höra från dig så snart som möjligt!

Praktikplatser

Många fastisar har inlett sin karriär på Fastroi Oy med en lyckad praktik. Och varför inte, för vi vill förstås behålla duktiga och entusiastiska människor!
Hos oss får du utmana dig själv med varierande arbetsuppgifter och lära dig sådant du inte kan läsa dig till i läroböckerna. Vi rekryterar praktikanter och examensjobbare till vårt kontor året runt.