Ledningsgrupp

Vår drivkraft kommer från våra träffande visioner och vårt genuina intresse för människors sätt att ta hand om varandra.

Risto Jalovaara

Delägare, verkställande direktör

Delägare, verkställande direktör

EM

Risto är företagardelägare i Fastroi och har varit verksam i företaget sedan det grundades. Han ansvarar för affärsutvecklingen samt för den strategiska planeringen i samarbete med ledningsgruppen och styrelsen. Innan Risto började på Fastroi var han VD för Arbonaut Oy, och dessförinnan hade han en ledande befattning inom försäljningen på teleoperatören Joensuun Puhelin.

Risto är en entusiastisk sportfiskare och jägare som tillbringar sin fritid i naturen och med olika idrottsaktiviteter.

Jussi Ahtiainen

Chief Operating Officer

COO

EM

Jussi har över tio års erfarenhet av att dokumentera behoven hos socialtjänstleverantörer inom ramen för Nappula kundinformationssystem. Han är ansvarig för att utveckla Nappula-verksamheten och fungerar som COO i Fastroi.

Johanna Tanninen

Marknads- och kommunikationsdirektör

Marknads- och kommunikationdirektör

tradenom

Johanna började på Fastroi i augusti 2016. Hon har över 10 års erfarenhet av marknadsförings- och PR-uppgifter på ledande företag i olika branscher, såsom bygg- och programvarubranschen, både i Finland och på den internationella marknaden (Blancco). På fritiden är Johanna tillsammans med sin familj, tränar flickjuniorer i volleyboll i idrottsföreningen Joen Juju eller idrottar själv.

Mika Sipilä

Försäljningsdirektör

Försäljningsdirektör

diplomingenjör

Mika började arbeta på Fastroi i mars 2017 och har nästan 20 års erfarenhet av försäljning av telekom och ERP-lösningar. Under de senaste åtta åren har Mika verkat i chefspositioner inom affärsverksamhet och försäljning.

Under fritiden deltar Mika i familjehobbyn. Även deltar han ofta antingen själv som deltagare eller som åskådare vid diverse sportevenemang.

Mervi Hyvärinen-Saarelainen

Produktdirektör

Produktdirektör

 

Mervi började sitt arbete hos Fastroi våren 2019. Hon ansvarar för produktutvecklingen av nya produkter och för vidareutveckling och förnyelse av programvaran Real-Time Care. Innan Fastroi arbetade Mervi med olika affärslednings- och utvecklingsroller inom IT-branschen.

Mervi tycker om att sporta, vandra i naturen och att läsa. Hon är också en evig studerande. Hon studerar nu för en magisterexamen inom folkhälsofrämjande vid Östra Finlands universitet.