kontakta oss

Elektronisk verksamhetsstyrning (ERP) skapar resultat oavsett bransch

Vi utvecklas i takt med kundernas behov och den föränderliga världen.

Att ha allt under kontroll kan ibland till och med vara svårt i den egna vardagen. Hur är det då i ett företag med tiotals medarbetare och kanske hundratals klienter? Resurshantering och en optimal planering av arbeten kan vara svårt – inte minst när det tillkommer oväntade händelser, klienter som kräver specialbehandling och en komplicerad bokföring.

För att reda ut denna soppa har vi utvecklat Fastroi Real-Time Care™, ett verksamhetsstyrnings- och kunddatasystem (ERP). Lösningen bedömer och optimerar bland annat arbetsfördelningar, scheman, resor och arbetsuppgifter med hänsyn till både klient- och medarbetarspecifika villkor, begränsningar och krav.

Behovsanpassade lösningar

Fördelen med Fastroi Real-Time Care™ är att det kan anpassas till olika branschers behov. Systemet förenklar den hektiska arbetsvardagen för både hemsjukvården och sjuksköterskorna, rehabiliterarna och barnomsorgspersonalen.

Dessutom kan Fastroi Real-Time Care™ integreras med tiotals olika system med hjälp av gränssnitt och fungerar sömlöst även mobilt. Du kan granska och rapportera uppgifter var som helst, när som helst.

I ett arbete med människorna i centrum bör man behöva ägna så lite tid som möjligt åt uppgifter av sekundär betydelse. Naturligtvis är detta ofta inte fallet. Alla de timmar som slösas bort på bokföring och blankettsökande innebär mindre tid till klienter som behöver omvårdnad och uppmärksamhet. Inom vården eller barnomsorgen har man inte heller råd att göra minsta lilla fel. Därför bör överbelastade medarbetare, dubbla anteckningar och hopblandade smålappar redan nu förpassas till historien.