Yhdessä tehden – Hilkka- ja Nappula-koulutuspäivät Tampere-talossa 4.-5. syyskuuta!

- Kirjoittanut Johanna Tanninen, markkinointi- ja viestintäjohtaja

Hilkka- ja Nappula -koulutuspäivät järjestetään tänä vuonna 4. – 5. syyskuuta. Tapahtumapaikkana toimii Tampere-talo. Majoitus on varattu Sokos Hotel Villaan ja Torniin. Koulutuspäivien teemana on Yhdessä Tehden ja tämä tulee näkymään tapahtuman kaikissa koulutuksissa ja oheistapahtumissa. Tapahtuma on osallistujille myös hieno tilaisuus verkostoitua alan eri toimijoiden kanssa. Lähetämme kutsun ja tarkemman ohjelman asiakkaillemme toukokuun lopussa, mutta laitathan päivämäärät jo nyt kalenteriisi!

Yksityisen sektorin ja kunta-asiakkaiden koulutus 4.9. Hilkka-asiakkaille

Yksityisen sektorin ja kunta-asiakkaiden koulutus on keskiviikkona 4. syyskuuta. Osa ohjelmasta on yhteistä, mutta mm. erilliset ohjelmiston käyttökoulutukset takaavat, että osallistujat saavat kattavan tietopaketin Hilkasta. Käymme läpi yhteisesti mm. uuden Hilkan tilannekatsauksen, miten palvelumuotoilua on hyödynnetty ohjelmistokehityksessä sekä miten ohjelmistojamme tehdään.

Yksityisen sektorin koulutuspäivässä kerrataan peruskäytön lisäksi mm. työvuorosuunnittelun ja sopimuslaskutuksen käyttöä ja kerromme Kanta-asioiden ajankohtaiset kuulumiset. Kunta-asiakkaillemme järjestämme myös omat työpajat Hilkan käytöstä ja esittelemme mm. lyhyesti mitä parhaita käytänteitä viemme Suomesta Leedsin kaupungille ja kerromme Iso-Britannian sosiaalialan yleisistä käytänteistä. Koulutuspäiviin varataan aikaa myös keskusteluille ja kysymyksille.

Nappula-päivä 4. syyskuuta

Nappula-asiakkaiden koulutuspäivä on 4.9. Koulutuspäivän ohjelmassa on mm. asiantuntijapuheenvuorot tulevista lastensuojelulain muutoksista ja sosiaalihuollon Kanta-palveluihin valmistautumisesta pääkäyttäjän näkökulmasta sekä työpajoja Nappula-järjestelmän käyttäjille. Lisäksi varataan aikaa keskusteluille ja kysymyksille.

Mukana myös Kuntien Tiera – Tiera Mobiili kotihoito -päivä 5. syyskuuta

Samaan aikaan järjestämme yhteistyökumppanimme Kuntien Tiera Oy:n kanssa Tieran ja Fastroin Hilkka Mobiili kotihoito -koulutuspäivän torstaina 5. syyskuuta, johon ovat tervetulleita kaikki kunta-asiakkaat. Koulutuksessa on tarjolla mm. paneelikeskustelua kotihoidosta esimiehille, kertausta Hilkan käytöstä pienryhmissä eri käyttäjäryhmien näkökulmasta sekä uuden Hilkan workshop.

Paikalla myös yhteistyökumppanimme

Kahvi- ja ruokatauoilla on mahdollisuus tutustua tuote-esittelypisteillä mm. Nappula-järjestelmään, uuteen Hilkka-järjestelmään, Omaisviestintä- ja Hilkka-mobiilisovellukseen sekä yhteistyökumppaneidemme ratkaisuihin. Yhteistyökumppanimme ovat mukana myös koulutuspäivien ajan mm. esittelypisteillä. Tänä vuonna tapahtumaan osallistuvat: Atostek, Causalus, Raisoft, Netvisor, PSOP, Tunstall ja Vivago.

Yhteinen iltaohjelma 4.9

Iltaohjelma on kaikille tapahtumaan osallistuville yhteinen. Odotamme näihin kolmeen koulutuspäivään noin 200 osallistujaa tänäkin vuonna! Luvassa on erilaisia kehon ja mielen hemmottelupisteitä, illallinen ja viihtyisää iltaohjelmaa!

Lämpimästi tervetuloa HILKKA-, Nappula- ja Tiera Mobiili kotihoito-päiville!

Lisätietoja päivistä: 
Heli Puhakka
markkinointikoordinaattori
heli.puhakka(a)fastroi.fi
050 476 5818

Kategoriat: Tapahtumat