Tervetuloa uudistuneeseen Fastroihin!

- Kirjoittanut Risto Jalovaara, toimitusjohtaja

 

Innoissamme ja ylpeänä julkistamme uuden yritysilmeen ja logon tänään ystävänpäivänä 14. helmikuuta. Fastroin tiimi on työskennellyt kovasti tämän muutoksen luomisessa yhteistyössä mainostoimistomme, Fabrikin, kanssa. Uusi yritysilme tulee näkymään kaikessa markkinointi- ja viestintämateriaaleissamme. Julkaisemme myös yös uuden tuotteemme uudella ilmeellä tänä vuonna. Odotamme innolla ystäviemme eli asiakkaidemme ja yhteistyökumppanien yhteistyötä brändiuudistuksen ja uuden tuotteen parissa!

Yritysidean taustaa

Fastroi Oy on perustettu vuonna 2003 yhteistyössä Joensuun Tiedepuiston yrityshautomon kanssa. Kuitenkin ajatus toiminnanohjausjärjestelmästä oli ollut mielessäni jo vuosia ennen sitä.

Työskentelin joitakin vuosia äitini omaishoitajana 80-luvun lopulla opiskelujen ohessa. Silloin opin kuinka haastavaa ja tärkeää hoitohenkilöstön työ, koska tein siihen aikaan yhteistyötä Joensuun kaupungin kotihoidon kanssa. Huomasin myös miten hankalaa oli saada hoitoon liittyvää tietoa lähiomaisestaan tai hänen hoitokäynneistään. Lisäksi tuntui siltä, että tietoa oli hajallaan eri paikoissa tai ihmisillä, mikä vaikeutti myös omaishoitajana työskentelyä. Jo siinä vaiheessa syntyi ensimmäinen ajatus siitä, että tätä asiaa voisi varmaan kehittää parempaan suuntaan.

Uusi brändi, uusi alku

Viime vuodet ovat ollut muutosten aikaa yrityksessämme. Fastroi Oy jakautui kahdeksi yhtiöksi 2015. Yhtiöistä toinen, Softroi Oy, keskittyy infran ja kiinteistöjen rakentamis- sekä kunnossapitopalveluihin. Softroista tuli samalla Suomen suurin teiden ja katujen kunnossapidon järjestelmätoimittaja heti toiminnan alkaessa. Fastroi jatkoi toimintaansa sosiaali- ja terveyspalvelujen toimialalla.

Fastroi osti myös Necora Oy:n osakekannan vuoden 2016 alussa. Kaupan myötä Fastroin sosiaalialan palvelutarjonta monipuolistui entisestään.

Muutosten myötä tuli ajankohtaiseksi yritysilmeen uudistaminen ja brändin ydinarvojen uudelleen pohtiminen Fastroin tiimin kanssa. Valitsimme yrityksen pääväriksi rohkeasti oranssin, koska meidän mielestämme oranssi heijastaa lämpöä, välittämistä sekä innovatiivisuutta, joka on meidän yrityksemme toiminnassa keskeistä. Tällä yritysilmeellä haluamme näyttäytyä jatkossa niin Suomessa kuin maailmalla.

Haluamme tehdä toisesta välittämistä ja huolehtimista niin helppoa kuin mahdollista ja uusi sloganimme onkin ”Caring Together”. Meille teknologia on inhimillisyyden edistäjä. Se tuo apua tarvitsevan sekä kaikki hänen hyvinvoinnistaan välittävät ihmiset yhteen, helpottaa heidän yhteistä tehtäväänsä ja monistaa hyväksi havaitut oivallukset koko hoivaverkoston käyttöön.

Tulevaisuus

Yrityksemme on markkinajohtaja vanhusten kotihoidon ja asumispalvelujen kotihoidon toiminnanohjausjärjestelmissä Suomessa ja suomalaiset asiakkaamme ovat meille tärkeitä. Visiomme on, että olemme kotihoidon ja asumispalveluiden toiminnanohjauksessa jatkossa myös suosituin yhteistyökumppani maailmanlaajuisesti. Uskomme että, uusittu yritysilme ja tuleva uusi ohjelmisto antavat meille yrityksenä hyvän startin Fastroin globaaliin menestystarinaan!

Tiimimme on valmiina palvelemaan

Monialaisen tekijäjoukkomme asiantuntemus ei rajoitu pelkästään teknologiseen osaamiseen. Vuosien kokemuksemme ansiosta ymmärrämme erityisesti suomalaisen hoitotyön vaatimukset ja autamme prosessien tehostamisessa. Perusteellisen, asiakkaamme koko toimintaa kehittävän ratkaisumme keskiössä on aina ihminen. Näin ratkaisumme auttaa tukemaan parhaiten hoitohenkilökunnan, potilaiden ja heidän läheisten hyvinvointia.

Joten tänä ystävänpäivänä, toivomme, että ”Caring Together” -viestillämme ja siihen liittyvillä uusilla innovaatioillamme luomme yhteistyössä uusia toimintamalleja hoivatyöhön.

Kategoriat: Yritys