Pielisjoen koulun 8A-luokan yritysvierailu Fastroille 14.1.2019

- Kirjoittanut Inkeri, Venla ja Touko, Pielisjoen koulu, 8A

Yhteistyömme Fastroin kanssa alkoi jo syksyllä 2017, jolloin Johanna ja Kristiina kävivät koulullamme kertomassa Fastroista. Alkuvuodesta 2018 luokkamme kaksi oppilasta kävi Fastroilla keskustelemassa tulevasta yhteistyöstä, jota emme ehtineet aloittaa vielä seitsemännen luokan aikana.

Joulukuun aikana luokanohjaajamme sopi vierailun Fastroille tammikuun alkupuolelle. Viikko ennen vierailua kirjoitimme pienissä ryhmissä kysymyksiä Fastroin kahdelle työntekijälle, Erfanille ja Linhille ja käänsimme myös kysymykset englanniksi.

Vierailupäivän aamuna tulimme kahdeksaksi Tiedepuistolle, josta meidät käytiin hakemassa Fastroin tiloihin. Kokoonnuimme yhdistettyyn kokous- ja kahvihuoneeseen, jossa meitä odotettiin. Kysyimme kysymyksiä Erfanilta ja Linhiltä liittyen mm. suomalaiseen ruokaan, heidän kotimaihinsa ja työhönsä. Vastaukset olivat mielenkiintoisia ja erilaisia.

Erfanin ja Linhin lähdettyä keskustelimme loppuajan tulevista yhteistyömuodoista. Sovimme mm. pitävämme ulkoilupäivän Fastroin työntekijöille sekä jonkinlaisen viriketuokion vanhuksille jonkun Fastroin asiakkaan luona. Meille tarjottiin myös mahdollisuutta tulla TET-harjoitteluun Fastroille.

 

Kategoriat: Fastikset, Vierasblogi