Muutosten vuosi – Kiitokset asiakkaille ja yhteistyökumppaneille vuodesta 2017!

- Kirjoittanut Risto Jalovaara, toimitusjohtaja

Fastikset kiittävät asiakkaita mukavasta yhteistyöstä vuonna 2017

Ensimmäisenä kiitokset yhteistyöstä kaikille asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneille. Kulunut vuosi on ollut meille Fastiksille merkittävien muutosten aikaa. Julkaisimme uuden yritysilmeen alkuvuonna. Meidän slogan “Caring Together” kuvaa hyvin meidän pyrkimystä tehdä toisesta ihmisestä välittämisestä ja huolehtimisesta niin helppoa kuin mahdollista. Olemme kehittäneet nykyistä HILKKA-ohjelmistoa edelleen sekä myös kokonaan uutta HILKKA-järjestelmää näitä periaatteita noudattaen ja teidän asiakkaiden toiveita kuunnellen.

Visiona maailmanvalloitus

Yrityksemme on markkinajohtaja vanhusten kotihoidon ja asumispalvelujen kotihoidon toiminnanohjausjärjestelmissä Suomessa. Suomalaiset asiakkaamme ovat aina meille tärkeitä, koska olemme yhdessä kehittäneet kotihoidon toiminnanohjausta jo vuosia ja voimme ylpeänä viedä sitä myös maailmalle. Monissa maissa samaa työtä tehdään edelleen kynällä ja paperilla. Visiomme on, että olemme kotihoidon ja asumispalveluiden toiminnanohjauksessa jatkossa myös suosituin yhteistyökumppani maailmanlaajuisesti. Kansainvälistymisen tiellä olemme edistyneet ja lisänneet tunnettuuttamme valituilla markkinoilla kuluneen vuoden aikana partner -yhteistyön kautta. Ensi vuonna vahvistamme myös omaa vientitiimiämme ja valmistaudumme uuden tuotteemme lanseeraukseen myös kansainvälisesti.

Organisaatiomme on vahvistunut

Kiitos rakentavasta palautteestanne! Olemme myös uudistaneet ja kehittäneet organisaatiomme, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Tuotehallintatiimiin olemme saaneet vahvistuksia pitkään asiakasrajapinnassa toimineista henkilöistä sekä myyntitiimimme on uudistunut kokonaisuudessaan kuluneen vuoden aikana. Muutosprosessi on edelleen käynnissä ja otamme mielellään palautetta vastaan toimintaamme kehittäessämme.

Uusi tuote markkinoille alkuvuonna 2018

Uusi HILKKA-järjestelmä valmistuu vaiheittain ja ensimmäisenä sen ottavat käyttöön meidän yksityiset palveluntarjoajat kotihoidon puolella alkuvuonna 2018. Tiedotamme uuden tuotteen toteutus- ja siirtoaikatauluista ym. ajankohtaisista asioista uutiskirjeissämme ja blogissamme myös vuonna 2018.

Vuosi 2018 näyttää meille ja asiakkaillemme siis lupaavalta! Olemme innoissamme saadessamme esitellä uuden HILKKA-järjestelmän teille vuonna 2018 ja päästessämme kehittämään sitä eteenpäin teidän kanssanne.

Jouluisin terveisin,

Risto Jalovaara
toimitusjohtaja

 

Kategoriat: Fastikset, Yritys