Kiitokset HILKKA-, Nappula- ja Tiera Mobiilikotihoito-päiville 2018 osallistuneille!

- Kirjoittanut Johanna Tanninen, markkinointi- ja viestintäjohtaja

Sain olla mukana jo kolmatta kertaa meidän yrityksemme jokavuotisilla asiakas- ja koulutuspäivillä. Meille fastiksille erityistä oli tänä vuonna, että saimme juhlistaa asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa Fastroin 15-vuotista taivalta sosiaali- ja terveysalan arjessa.  Tapahtuma järjestettiin Jyväskylän Paviljonki kongressikeskuksessa 14.-15.11. 2018 ja kahden päivän aikana tapahtumassa oli yli 170 osallistujaa. Koulutuspäivillä kävimme läpi mm. HILKKA- ja Nappula-järjestelmän uusimpia ominaisuuksia, kertasimme ohjelmiston käyttöä, osallistuimme työpajoihin ja samalla verkostoiduttiin sekä päivä- että iltaohjelman aikaan.

Fastroin tiimin puolesta siis iso kiitos tapahtuman osallistujille ja  yhteistyökumppaneillemme eli Kuntien Tieran, Vivagon, Visma Solutionsin, Raisoftin ja Tunstallin tiimeille. Päivien aikana sain käydä monia kiinnostavia keskusteluja asiakkaidemme ja sosiaalialan eri toimijoiden kesken.

Palautetta koulutuspäiviltä

Minulla oli mahdollisuus haastatella tapahtuman kävijöitä paikan päällä ja julkaisemmekin videon tapahtumasta joulukuun alussa. Päällimmäisenä haastatteluista jäi minulle mieleen, että koulutukset koetaan erittäin hyödylliseksi omaan työhön liittyen ja verkostoituminen alan toimijoiden kanssa on myös monelle tärkeää.

Keräsimme tapahtuman jälkeen myös palautetta palautekyselyllä ja kokonaisuutena kaikkiin koulutuspäiviin ja -sisältöihin oltiin lähes 100%:sta tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä. Tiera Mobiilikotihoito-päivien kokonaisuus sekä koulutussisällöt ylsivät 94,5% tyytyväisyyslukemiin. Asiakkaamme arvostavat vuotuisia koulutuspäiviämme ja on ilo huomata, että onnistuimme koulutussisällön osalta näin hyvin kokonaisuutena tänä vuonna.

Koulutuspäivien ja koulutusten kehittämisideoita tuli myös runsaasti ja näitä huomioimme ensi vuoden tapahtuman suunnittelussa. Saimme useita toiveita mm. pääkäyttäjien ja ns. peruskäyttäjien erillisistä koulutuksista, käytännön esimerkkejä tai asiakaspuheenvuoroja lisää ohjelmiston käytöstä ja Hilkka-klinikka tyylisiä työpajoja, missä tulisi enemmän ohjelmiston käytäntöjä käytyä läpi.

Paikkakunta vaihtuu 2019?

Olemme järjestäneet tapahtuman nyt kaksi kertaa peräkkäin Jyväskylässä. Tapahtumaan nyt osallistuneiden joukossa Tampere ja Helsinki saivat eniten ääniä seuraavaksi koulutuspäivien paikkakunnaksi. Koulutuspaikkakunta ja mahdollisesti koulutuspäivien ajankohta tulee siis vaihtumaan vuodelle 2019 ja siitä laitammekin kyselyä kaikille asiakkaillemme lähiaikoina ja julkaisemme seuraavan vuoden koulutuspäivien ajankohdan asiakaskirjeessämme heti alkuvuodesta 2019.

Kiitos tapahtumaan tänä vuonna osallistuneille ja toivottavasti mahdollisimman moni asiakkaistamme pääsee mukaan myös vuonna 2019!

Hyvää joulun odotusta!

Kategoriat: HILKKA, Omaisviestintä, Tapahtumat, Yritys