Kiitokset asiakkaillemme osallistumisesta HILKKA-päiville 15.-16.11!

- Kirjoittanut Johanna Tanninen

HILKKA-päiville osallistui yhteensä 125 asiakastamme kahden päivän aikana eli tapahtuma kasvoi hieman viime vuodesta. Samaan aikaan järjestettiin myös Kuntien Tieran Mobiilikotihoito-päivä ja tytäryrityksemme Necora Systemsin Nappula-päivät. Tiera-päiville osallistujmäärä oli 80 henkilöä ja Nappula-päiville osallistui lähes 40 asiakasta.

Koulutussisällöt asiakastoiveiden mukaan

Yksityisten hoivapalvelu- ja kunta-asiakkaidemme koulutus oli jaettu kahdelle eri päivälle. Päivien koulutussisällöt oli rakennettu asiakkaidemme toiveiden pohjalta. Kertasimme HILKKA-ohjelmiston käyttöä sekä tutustumme sen eri ominaisuuksiin. Tapahtumassa oli puhujia myös Fastroin ulkopuolelta. Kuulimme mm. Raisoft Oy:n asiantuntija Minna Wentukselta HILKKA-Raisoft -integraation mahdollisuuksista, lakitoimisto Fondian Pauliina Puustjärvi kertoi EU:n tietosuoja-asetuksesta ja SOTE-tietojen käsittelystä sekä THL:ltä oli Päivi Achté puhumassa Kanta-palveluista. Lisäksi kahvi- ja ruokatauoilla oli mahdollisuus tutustua tuote-esittelypisteillä mm. uuteen HILKKA-järjestelmään, Omaisviestintä- ja mobiilisovellukseen.  Osallistujat saivat myös kattavan tietopaketin koulutuksista tilaisuuden jälkeen.

Palaute päiviltä

Saimme runsaasti palautetta HILKKA-päivien järjestelyistä ja erittäin hyviä muutostoiveita ja kehitysehdotuksia. Paikkakunta ja tapahtumapaikkaan oltiin pääosin erittäin tyytyväisiä. Tapahtuma on järjestetty aiemmin mm. Tampereella, mutta tänä vuonna olimme Paviljonki-kongressikeskuksessa Jyväskylässä. Alla muutamia pääfaktoja palautteesta.

Iltaohjelma

Keskiviikon iltaohjelma oli yhteinen meidän, Kuntien Tieran ja Necora Systemsin asiakkaille Keskiviikon illallisella esiintyi pianisti Niko Saloheimo. Ja illan päätteeksi saimme nähdä mentalisti Pete Poskiparran huikea show.

Koko tapahtuman kuvat löytyvät Fastroin Facebookista.

Iso kiitos aktiivisesta osallistumisesta tapahtumaan ja toivottavasti tapaamme HILKKA-päivillä myös ensi vuonna 2018!

 

 

 

Kategoriat: HILKKA, Tapahtumat, Yritys