HILKKA-päivät Jyväskylässä 15.-16.11.2017

- Kirjoittanut Johanna Tanninen, markkinointi- ja henkilöstöjohtaja

Vuosittain asiakkaillemme järjestettävät HILKKA-päivät ovat tänä vuonna Jyväskylän Paviljonki-kongressikeskuksessa 15.-16.marraskuuta. HILKKA-päiville on tulossa yhteensä 125 osallistujaa eli ennätysmäärä tänä vuonna!

Yksityisen sektorin koulutus 15.11 ja kunta-asiakkaiden koulutus 16.11.

Yksityisen sektorin ja kunta-asiakkaiden koulutus on jaettu eri päiville: Yksityisen sektorin koulutuspäivä on keskiviikkona 15.11. ja kunta-asiakkaiden torstaina 16.11.  Erilliset koulutuspäivät takaavat, että osallistujat saavat kattavan tietopaketin.

Keskiviikon iltaohjelma on yhteinen ja luvassa on mm. illallinen, mentalisti Pete Poskiparta -show sekä musiikkia!

Koulutusaiheita

HILKKA-koulutuspäivillä käymme läpi alan ajankohtaisia asioita, kertaamme HILKKA-ohjelmiston käyttöä sekä tutustumme sen eri ominaisuuksiin. Tapahtumassa on vieraspuhujia myös Raisoft Oy:stä (HILKKA-Raisoft -integraation mahdollisuudet), Lakitoimisto Fondialta (EU:n tietosuoja-asetus) ja THL:ltä (Kanta-palvelut). Lisäksi kahvi- ja ruokatauoilla on mahdollisuus tutustua tuote-esittelypisteillä mm. uuteen HILKKA-järjestelmään, Omaisviestintä- ja mobiilisovellukseen.  Aikaa varataan myös runsaasti kysymyksille ja ryhmäkeskusteluille.

Mukana myös Kuntien Tiera ja Necora Systems

Samaan aikaan järjestämme yhteistyökumppanimme Kuntien Tiera Oy:n kanssa Tieran ja Fastroin HILKKA Mobiilikotihoito-päivän 15.11. Tapahtumaan on tulossa 85 osallistuja. Lisäksi tytäryrityksemme, Necora Oy, järjestää Nappula-päivät asiakkailleen 15.11 ja osallistujia on 40. Iltaohjelma on kaikille tapahtumiin osallistuville yhteinen. Odotamme näihin kolmeen tapahtumaan yli 200 osallistujaa tänäkin vuonna!

Lisätietoja HILKKA-päivistä:
Sanni Partanen, markkinointikoordinaattori
Sähköposti: sanni.partanen@fastroi.fi
Puh: 050 567 6027

Lämpimästi tervetuloa HILKKA-päiville!

Kategoriat: HILKKA, Tapahtumat