HILKKA- ja Nappula-päivät Jyväskylässä 14.-15.11.2018!

- Kirjoittanut Johanna Tanninen, markkinointi- ja viestintäjohtaja

Fastroi täyttää tänä syksynä 15 vuotta ja juhlavuosi näkyy syksyn aikana erilaisissa tapahtumissamme. Vuosittain asiakkaillemme järjestettävät HILKKA-ja Nappula-päivät järjestetään Jyväskylän Paviljonki-kongressikeskuksessa 14.-15. marraskuuta.

Yksityisen sektorin koulutus 14.11. ja kunta-asiakkaiden koulutus 15.11. HILKKA-asiakkaille

Yksityisen sektorin ja kunta-asiakkaiden koulutus on jaettu eri päiville: Yksityisen sektorin koulutuspäivä on keskiviikkona 14.11. ja kunta-asiakkaiden torstaina 15.11. Erilliset koulutuspäivät takaavat, että osallistujat saavat kattavan tietopaketin.

HILKKA-päivien koulutusaiheita

HILKKA-koulutuspäivillä käymme läpi lyhyesti historiikin ja miten HILKKA on ollut mukana hoiva-alan arjessa jo 15 vuotta mm. asiakaspuheenvuoroissa, alan ajankohtaisia asioita mm. tietoiskuja sosiaali- ja terveydenhuollon Kanta-palveluista sekä kertaamme HILKKA-ohjelmiston käyttöä sekä tutustumme sen eri ominaisuuksiin.

Lisäksi kahvi- ja ruokatauoilla on mahdollisuus tutustua tuote-esittelypisteillä mm. uuteen HILKKA-järjestelmään, Omaisviestintä- ja HILKKA-mobiilisovellukseen. Aikaa varataan myös runsaasti kysymyksille ja ryhmäkeskusteluille.

Nappula-päivä 14.11.

Nappula-asiakkaiden koulutuspäivä on 14.11. Koulutuspäivän aiheita ovat mm. osallistava sekä eettinen kirjaaminen, ajankohtaiset asiat sosiaalihuollon Kanta-palveluista ja workshop Nappula-järjestelmän käyttäjille.

Mukana myös Kuntien Tiera – Tiera Mobiili kotihoito -päivä 14.11.

Samaan aikaan järjestämme yhteistyökumppanimme Kuntien Tiera Oy:n kanssa Tieran ja Fastroin HILKKA Mobiili kotihoito -koulutuspäivän 14. marraskuuta. Päivän teemoja ovat mm. tiedolla johtaminen sekä koulutusta HILKKA-järjestelmän käyttöön mm. tilastoinnin, raportoinnin ja optimoinnin osalta. Tapahtumaan osallistui yli 80 Tiera Mobiili kotihoitoasiakasta vuonna 2017!

Yhteinen iltaohjelma 14.11.

Iltaohjelma on kaikille tapahtumaan osallistuville yhteinen. Odotamme siis näihin kolmeen koulutuspäivään yli 200 osallistujaa tänäkin vuonna! Keskiviikon iltaohjelma on yhteinen ja luvassa on illallinen ja viihtyisää iltaohjelmaa!

Lämpimästi tervetuloa HILKKA-, Nappula- ja Tiera Mobiili kotihoito-päiville!

Lisätietoja:

Sanni Partanen
markkinointikoordinaattori
sanni.partanen@fastroi.fi
+358505676027

 

Kategoriat: Yritys