Fastroi mukana useissa hoiva-alan tapahtumissa ympäri Suomen

- Kirjoittanut Johanna Tanninen, markkinointi- ja viestintäjohtaja

Osallistumme lukuisiin hoiva-alan tapahtumiin näytteilleasettajana tänä vuonna. Fastroi täyttää tänä syksynä 15-vuotta ja juhlavuosi tulee näkymään vuoden aikana erilaisissa tapahtumissamme. Haluamme juhlavuoden kunniaksi esitellä myös meidän täysin uutta  HILKKA-järjestelmää alan messuilla ja tapahtumissa erityisesti. Voit myös ottaa ennakkoon yhteyttä myyntitiimiimme ja sopia tapaamisen messuille tai tulla suoraan osastolle kuulemaan uuden tuotteemme hoivatyötä helpottavista ominaisuuksista sekä sen käytöstä.  Myyntitiimin yhteystiedot löytyvät nettisivuiltamme.

Uuden HILKKA-ohjelman ensimmäinen käyttöönotto suoritettiin tammikuussa

Ensimmäisenä täysin uutta HILKKA-ohjelmaa lähti käyttämään vastikään perustettu joensuulainen kotihoitoyritys. Saamamme palaute on ollut erittäinen myönteistä ja se on vahvistanut käsitystämme siitä, että olemme keskittyneet juuri oikeisiin asioihin uuden HILKKA-ohjelman kehityksessä. Jatkamme asiakaspalautteen keräämistä ja uusia käyttöönottoja on tulossa lähikuukausina. Tiedotamme uuden tuotteemme ominaisuuksista ja hyödyistä myös nettisivuillamme pian!

Fastroin tapahtumat keväällä 2018:

Asiakkaillemme  perinteiset HILKKA-päivät ja useita ilmaisia webinaareja

Järjestämme myös suositut HILKKA-päivät asiakkaille vuoden lopulla. Asiakkaamme saavat tietoa tästä koulutustapahtumasta sähköisestä asiakaskirjeestämme kesän alkupuolella. Olemme lisänneet myös ilmaisten webinaarien määrää asiakkaillemme ja näistä tiedotamme myös kuukausittain meidän asiakaskirjeessämme.

Tapaamisiin tapahtumissa niin paikan päällä kuin webinaareissa!

Kategoriat: Tapahtumat, Yritys