Rekrytointi

Kiitelty asiakaspalvelumme perustuu sisällämme palavaan vilpittömään auttamisen haluun.

Fastis-perhe on tiivis työyhteisö, josta löytyy aina tilaa osaaville ja motivoituneille tekijöille. Kaikki omanlaisina persooninaan hallinnosta harjoittelijoihin tuovat tiimiimme oman yksilöllisen lisänsä – ja juuri se tekeekin meistä Fastroin!

Fastroi työpaikkana

Meillä Fastroissa hommat hoidetaan jämptisti, mutta kynttilää ei polteta molemmista päistä. Haluamme, että yrityksessämme jokaisella on mahdollisuus kasvaa, kehittyä ja innostua sekä ennen kaikkea – auttaa. Hyvinvoiva työyhteisö on yksi neljästä arvoistamme – ja pidämme huolta, että se myös näkyy kaiken muun tekemisemme ohella!

Avoimet työpaikat

Uusille huipputyypeille löytyy aina tilaa #fastikset-tiimissä. Jos luulet sopivasi joukkoomme ja koet, että sinulla on Fastroi Oy:lle jotain annettavaa, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää samantien!

Harjoittelupaikat

Monen fastiksen ura Fastroi Oy:ssä on alkanut hyvin sujuneesta harjoittelusta. Ja mikäs siinä, tottakai me haluamme pitää kiinni etevistä ja innokkaista tekijöistä!
Toimistollamme pääset haastamaan itseäsi monipuolisissa tehtävissä ja oppimaan asioita, joita ei oppikirjoista lueta. Rekrytoimme harjoittelijoita ja opinnäytetyöntekijöitä toimistollemme ympäri vuoden.