”Halusimme käyttöömme monipuolisen järjestelmän, joka kattaa niin asukasraportoinnin, laskutuksen kuin muutkin raportoinnin osa-alueet.”

– Piia Oksanen, Attendo Oy

Attendo Oy – pilotista asiakkaaksi

Attendo Oy ja Fastroi aloittivat yhteistyön vuonna 2010 toteuttamalla asiakastietojärjestelmä HILKKA™:n pilotoinnin valituissa Attendon yksikössä vuonna 2010.

“Halusimme käyttöömme monipuolisen järjestelmän (ERP), joka kattaa niin asukasraportoinnin, laskutuksen kuin muutkin raportoinnin osa-alueet”, Attendon järjestelmäkoordinaattori Piia Oksanen kertoo.
Onnistuneen pilotoinnin jälkeen Attendo ryhtyi laajentamaan HILKKA™:n käyttöä, ja tällä hetkellä HILKKA™ on käytössä ympäri Suomea kaikissa Attendon yksikössä (v. 2016).

HILKKA™ on muotoutunut Attendolle toimivaksi ratkaisuksi vuosien aikana. Hoitajilta saatu palaute on ollut positiivista; HILKKA™ on helppokäyttöinen ja monipuolinen järjestelmä. Oksasen silmin HILKKA™:n kehitys on nopeaa ja toimialaa tukevaa. Järjestelmän ominaisuudet ovat täyttäneet Attendon tarpeet. Attendo on ollut Fastroin tärkeä kehityspartneri HILKKA™:n toiminnallisuuksien kehittämisessä. Oksanen kehuukin kehitysyhteistyön toimivuutta: säännöllisten palaverien ja tutuiksi muodostuneiden yhteyshenkilöiden ansiosta kummatkin osapuolet pysyvät hyvin ajan tasalla. Myös tuotekehityksen läpinäkyvyys saa paljon kiitosta.
Attendo päätti laajentaa HILKKA™-järjestelmäänsä ottamalla käyttöön myös sopimushallinnan ja laskutuksen vuonna 2015.

“Sopimushallinta on mahdollistanut asiakaslaskutuksen automatisoinnin HILKKA™:n ja Attendolla käytössä olevan laskutusjärjestelmän välillä”, kertoo Attendon talousjohtaja Merja Saurus.
Oksanen odottaa mielenkiinnolla tulevia yhteisiä kehitysprojekteja Fastroin kanssa mm. Kanta-arkistoon ja eReseptiin liittyen.

Attendo Oy

  • Osa ruotsalaista Attendo-konsernia
  • Pohjoismaiden johtava hoiva- ja terveyspalveluja tarjoava yritys
  • Henkilöstöä Suomessa n. 7750
  • Asiakasmäärä n. 4600
  • Suomessa Attendolla n. 150 hoiva- ja palvelukotia
  • Hoivakodit ikäihmisille sekä palvelukodit kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille

www.attendo.fi