Järjestelmäratkaisumme

Inhimillisyydestä ja tukea tarvitsevien elämänlaadusta ei haluta tinkiä, mutta resursseja niiden ylläpitämiseen menneen maailman keinoilla ei ole.

Fastroi on sosiaali- ja terveysalan innovatiivinen järjestelmätoimittaja. HILKKA™- ja Nappula-järjestelmämme tehostavat työtä ja vapauttavat aikaa rutiineista tärkeämpiin tehtäviin. Teemme asiakastiedon hallinnan ja toiminnanohjauksen ratkaisuja asumispalvelujen, kotihoidon ja lastensuojelun ammattilaisille.

Fastroi HILKKA™ on käytössä jo yli 1000 yksityisen- ja julkisen sektorin toimipisteessä ympäri Suomea, loppukäyttäjien määrän ollessa pitkälti yli 35 000 henkilön. Nappula on käytössä 350 yrityksessä ja yhteisössä ja järjestelmällä on käyttäjiä yli 8000.

Tehokkaalla toiminnanohjauksella ja helppokäyttöisellä asiakastietojärjestelmällä hyödyt eivät ole vain taloudellisesti mitattavissa: aikaa jää enemmän varsinaiseen hoitotyöhön ja tehtäväkuorma jakautuu työntekijöiden kesken tasaisemmin. Myös hermoja raastavan paperityön määrä vähenee sekä hankalien, vanhanaikaisten järjestelmien käyttö poistuu vaikeuttamasta arkea.

Ratkaisumme hyödyttää siten kaikkia, niin työntekijöitä kuin apua tarvitsevia asiakkaitakin. Ihmisiä, joista välitetään –  ja jotka välittävät.

 

Lisää aikaa hoitotyöhön

Hallintotöihin kulunut aika
+30%
-15%
Enemmän aikaa hoito- ja esimiestyössä

Omaisviestintä

Omaisviestintä HILKKA-ohjelmistoon

Fastroi on kehittänyt tietoturvallisen omaisviestintäpalvelun HILKKA™-ohjelmistoon. Fastroi Omaisviestintä helpottaa sähköistä yhteydenpitoa hoitohenkilökunnan ja hoivapalvelujen asiakkaan omaisten välillä.

Katso lisää

HILKKA-järjestelmä

HILKKA-järjestelmä – apuna hoitotyön haasteissa

HILKKA™-ohjelman keskiössä on aina ihminen ja asiakkaidemme toiminnan kehittäminen.

HILKKA™-toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) on suunniteltu yhdessä hoitotyön ammattilaisten kanssa. Asiakkaan tarpeisiin mukautettavissa oleva tuotteemme monine eri rajapintoineen ja laajennusmahdollisuuksineen mahdollistaa yksilöidyt ratkaisut, jotka ratkovat monia pullonkauloja eri työympäristöissä, kuten asumispalveluyksiköissä ja kotipalveluiden puolella.

Katso lisää

Nappula-järjestelmä

Nappula-järjestelmä – Lastensuojelun ammattilaisen työkalu

Aika kuuluu ihmiselle

Nappula-asiakastietojärjestelmä auttaa erityisesti lastensuojelupalveluita tarjoavien yritysten, yhdistysten ja säätiöiden toiminnan tehostamisessa ja sosiaalityön raportoinnissa. Ohjelmiston avulla työ suoraviivaistuu, kun tieto kulkee helposti ja varmasti tekijältä toiselle. Ohjelmiston räätälöitävyys ja helppokäyttöisyys mahdollistavat järjestelmän tehokkaan käytön esimerkiksi lastensuojelun sijaishuollossa ja avopalveluissa, vammaispalveluissa, päihdekuntoutuksessa, mielenterveyskuntoutuksessa, perhekuntoutuksessa ja erilaisissa asumispalveluissa.

Katso lisää

Integraatiot

Integraatiot – HILKKA-ohjelmisto

HILKKA™-toiminnanohjausjärjestelmä on liitettävissä moniin valtakunnallisiin rajapintoihin ja järjestelmä toimii saumattomasti myös mobiilissa – tietojen tarkastelu ja raportointi onnistuu missä vain, milloin vain.

HILKKA™-järjestelmän (ERP) toimivuutta lisäävät sen erilaiset integrointimahdollisuudet mm. hoitajakutsu-, turvaranneke-, palkanlaskenta-, taloushallinto- ja laatujärjestelmien kanssa.

Katso lisää

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä