Ota yhteyttä

Ratkaisumme

Inhimillisyydestä ja tukea tarvitsevien elämänlaadusta ei haluta tinkiä, mutta resursseja niiden ylläpitämiseen menneen maailman keinoilla ei ole.

Fastroi HILKKA™ -tuoteperheen ratkaisujen perustana on hoitotyön ammattilaisten kanssa yhteistyössä kehitetty toiminnanohjausjärjestelmä (ERP), joka mukautuu mitä erilaisimpien asumis-, varhaiskasvatus- ja kotipalveluympäristöjen tarpeisiin.

Vuonna 2016 Fastroi HILKKA™ oli käytössä jo yli 1000 yksityisen- ja julkisen sektorin toimipisteessä ympäri Suomea, loppukäyttäjien määrän ollessa pitkälti yli 35 000 henkilön.

Tehokkaalla toiminnanohjauksella ja helppokäyttöisellä asiakastietojärjestelmällä hyödyt eivät ole vain taloudellisesti mitattavissa: aikaa jää enemmän varsinaiseen hoitotyöhön ja tehtäväkuorma jakautuu työntekijöiden kesken tasaisemmin. Myös hermoja raastavan paperityön määrä vähenee sekä hankalien, vanhanaikaisten järjestelmien käyttö poistuu vaikeuttamasta arkea.

Ratkaisumme hyödyttää siten kaikkia, niin työntekijöitä kuin apua tarvitsevia asiakkaitakin. Ihmisiä, joista välitetään –  ja jotka välittävät.

 

Lisää aikaa hoitotyöhön

Hallintotöihin kulunut aika
+30%
-15%
Enemmän aikaa hoito- ja esimiestyössä

HILKKA-järjestelmä

HILKKA™ – apuna hoitotyön haasteissa

Perusteellisen, asiakkaamme koko toimintaa kehittävän ratkaisumme keskiössä on aina ihminen.

HILKKA™-toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) on suunniteltu yhdessä hoitotyön ammattilaisten kanssa. Asiakkaan tarpeisiin mukautettavissa oleva tuotteemme monine eri rajapintoineen ja laajennusmahdollisuuksineen mahdollistaa yksilöidyt ratkaisut, jotka ratkovat monia pullonkauloja eri työympäristöissä, kuten asumispalveluyksiköissä ja kotipalveluiden puolella.

Katso lisää

HILKKA-varhaiskasvatus

Fastroi HILKKA – varhaiskasvattajien tukena

Pienistä välittämisessä on kyse isoista asioista.

Fastroi HILKKA-varhaiskasvatus on toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) päiväkotien ja perhepäivähoidon tarpeisiin sekä yksityisellä että julkisella sektorilla.

Se on kehitetty yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa, ja se sopii yhtenäiseksi ratkaisuksi koko varhaiskasvatuksen käyttöön.

Katso lisää

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä